Gemakkelijk verkopen, gemakkelijk winst maken | SprayFoam Nieuws - SprayFoam.com

2021-12-14 21:42:56 By : Mr. Cisico Chen

Spray Foam Magazine - Winter 2021 – In een omgeving van tekorten aan aanvoerlijnen, stijgende kosten en een onzekere economische toekomst, zoeken ondernemers naar alternatieve inkomstenstromen en hogere winstmarges. Als gevolg hiervan bieden veel specialisten in spuitschuim nu diensten voor het ophogen/egaliseren van polyurethaanbeton. De redenen zijn 1) Ze hebben de meeste apparatuur al; 2) Het is gemakkelijk te verkopen; 3) Het genereert hoge winstmarges.

Wat heb je nodig om te beginnen?

Uw sproeischuiminstallatie bevat al de meeste apparatuur die nodig is om de service te bieden. Het enige dat u nodig heeft, zijn speciaal samengestelde componenten van polyurethaanschuim, een boormachine, wat knowhow en idealiter een ander pistool dat in staat is om de verwachte tegendruk aan te kunnen die ontstaat bij het injecteren van polyurethaan onder het beton. Met een bescheiden investering bent u in business. Leveranciers zoals HMI bieden conversiepakketten aan van alles wat je nodig hebt, inclusief training.

Wie heeft de service nodig en hoe gemakkelijk is het om te verkopen?

Neem even de tijd om naar beneden te kijken. Er zijn letterlijk miljarden vierkante meters verzonken beton in de VS. Wanneer beton bezinkt, veroorzaakt dit problemen zoals struikelgevaar op openbare wandelpaden en trottoirs, slechte afwatering die bijdraagt ​​aan nog ergere structurele problemen, schade aan apparatuur aan machinepads en in magazijnen, en een lelijke /onveilige omgeving voor huiseigenaren. De eigenaar van het pand heeft drie opties: 1) niets doen - en het risico nemen op meer schade of rechtszaken, 2) vervangen - een duur voorstel waarbij een betoninstallateur oud beton moet verwijderen en drie keer naar de locatie moet gaan, 3) optillen en nivelleren het met een concrete verhoging/nivellering dienst. Deze service kost normaal gesproken veel minder dan vervanging en duurt minuten in plaats van dagen.

De markt is ook enorm. De service wordt geaccepteerd en heeft de voorkeur van de overheid, commerciële instellingen en huiseigenaren omdat het goedkoper is, schoon, direct klaar voor gebruik, lichtgewicht (wat verdere druk op de subomgeving vermindert) en milieuvriendelijk omdat het voorkomt dat stortplaatsen met miljoenen vierkante meters overbelast worden. meter oud beton.  

Beton verhogen en nivelleren wordt beschouwd als een uitstekende verdediging tegen de aansprakelijkheidsproblemen die door de American Disabilities Act worden veroorzaakt. De Americans with Disabilities Act (ADA) van 1990 definieert een 'struikelgevaar' als elke verticale verandering van meer dan 1/4 inch of meer bij een verbinding of scheur. Aangezien de ADA strikte naleving vereist, vormen struikelgevaar een wettelijke aansprakelijkheid voor uw potentiële prospects. Steden, schooldistricten, ziekenhuizen, kerken, winkelcentra, universiteiten, appartementencomplexen, verenigingen van huiseigenaren, grote gebouwen en particuliere woningen zouden allemaal gevoelig moeten zijn voor deze aansprakelijkheid. Het is gemakkelijk om angst te verkopen!

Over het algemeen rekenen aannemers voor het ophogen en egaliseren van beton ongeveer de helft van de vervangingskosten. Dit maakt de prijsstelling extreem fluïde, afhankelijk van de geografie, de prijs/vraag van beton en de beschikbaarheid van betonaannemers in de markt. Het is belangrijk op te merken dat de meeste aannemers voor het vervangen van beton een hoge minimumprijs hebben, aangezien hun proces gepaard gaat met arbeid om oud beton te verwijderen, transport- en stortkosten voor het weggooien van oud beton, het voorbereiden van formulieren voor de klus, levering en het storten van nieuw beton en vaak een derde reis naar de jobsite om het formulier te verwijderen. Dit feit maakt het vervangen van kleine secties extreem duur in vergelijking met een specialist in het hijsen van beton. Een betonheffer boort slechts een paar gaten in het bestaande beton, injecteert polyurethaan onder de plaat om de leegte op te tillen en te vullen en herstelt vervolgens een paar gaten van 3/8 inch in een kwestie van minuten.

Probeer je een wereld voor te stellen waarin je wordt betaald voor het probleem dat je oplost versus de hoeveelheid schuim die je pompt. De gemiddelde klus in een woning, die een deel van de oprit, een paar stukken loopbrug en een deel van het zwembaddek kan omvatten, zal ongeveer een kubieke meter geëxpandeerd schuim gebruiken. Die klus duurt minder dan een uur.

Bij het starten van het bedrijf zal een eenvoudig onderzoek van concurrerende opties op de lokale markt bepalen waar u met uw prijsmodel moet beginnen. Er wordt gesuggereerd dat u aan de residentiële kant de prijs op vierkante voet benadert, omdat traditionele betonaannemers op die manier kosten in rekening brengen en de vergelijking voor de koper gemakkelijk maakt.

De winstmarges die gepaard gaan met het heffen en egaliseren van beton zijn enorm vanwege de efficiëntie van het proces. Dat wil zeggen: het is snel en gebruikt relatief lage volumes polyurethaanmateriaal.

Het ophogen en egaliseren van beton is een ideale "extra pijl in de koker" voor aannemers van spuitschuim:

De meeste apparatuur heb je al, dus waarom niet?

Over de auteur: Paul DelFino is een directeur van het adviesbureau Opportunity Inc. Al bijna drie decennia heeft hij ondernemers bijgestaan ​​bij de groei van hun bedrijf, reagerend op economische neergang en fusie- en overnameactiviteiten. Zijn publicaties omvatten 'Avoiding Skewed Entrepreneurial Strategies', verkrijgbaar bij alle online boekverkopers.  

Stel al uw vragen over uitspraken in dit artikel aan HMI: 800-626-2464 // hmicompany.com

*Spray Foam Magazine neemt geen redactionele standpunten in over bepaalde onderwerpen; individuele bijdragen aan het tijdschrift geven de mening van afzonderlijke auteurs weer, tenzij expliciet vermeld of anders vermeld. Het opnemen van een bepaald stuk in het tijdschrift betekent niet dat individuele medewerkers of redacteuren het eens zijn met de daarin weergegeven redactionele standpunten.

Naam van Disqus-website niet opgegeven.